Lise Yıllık
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Lise Yıllık

ARKaDaŞlaR SiTeYe LüTFeN İsİMleRiMiZLe ÜyE OLaLIm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SercAndan SemraYA

2 posters
YazarMesaj
Finrod
Admin
Finrod

SercAndan SemraYA Empty
MesajKonu: SercAndan SemraYA   SercAndan SemraYA Icon_minitimeSalı Haz. 05, 2007 5:12 am

hAnım ağAya sAygılar..Sen nE bıcım bı ınsAnsın ya Bı saPka borcunu werMedın..eN kısa zamaNda beklıorum..nese Semrayı ılk gorDugumde dedım bu kıZ bızım sInıfa geLmeSIn cok Sınır olmuStum hala da bırazcık war ıcımde ona karsı bı isyan Very Happy saka bı yana kalbı pek temızmı bunu tam solıyemıycem Sad semrA cok zengın bırısı olmasına ragmen teknoloji özürlü bi arkadasımız..ılk aldıgım kameralı cep telefonunu bı kullanısı war herkezın gormesı lazımdı..Karapınardan karasuya geldıgınden berı medenıyet ogrendı..buraya geldıgınde yemek yemesını bılmıyodu catal kasık kullanmayı bılmıyodu hepsını bız ogrettık..agZını bıLE yıKAmazdı Smile allAHtan selpak kullanmaya basladıda bunada şükür Very Happy goruyorum we duyuyorumkı unıwerste gıbı bı hayalın yokmus eee o zaman sende 300 mılyarlık dozerın basına gecersın onu kullanır hayatının gerı kalan kısmını ole yasarsın..umarım hayatının kalan kısmında benım dogum gunlerımı hatırlarsın umarım bundan sonra uslu bı kız olursun Smile zaten bunları yaparsan hıuuzur we mutluluk senı bulacaktır Razz hayatnda butun güzellikler hep senınle olsn her zaman yanındayım..
Arch_AngeL
L3FEN
L3FEN

SercAndan SemraYA Empty
MesajKonu: Geri: SercAndan SemraYA   SercAndan SemraYA Icon_minitimeCuma Ekim 24, 2008 1:49 pm

yaaa bu siteyii ben unutmuŞummmmm:D 24 Ekim 2008 Cumaaa....D: ay okudum duyguLandm benn oFFF Smile

SercAndan SemraYA
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SercandAn onuRA..
» SercAndan aKifE.
» SercandAn haYriyE...