Konu: SercAndAN yiĞite :) Ptsi Haz. 04, 2007 4:51 am
koskoca seneler gecırdım cok sehırler dolastım cok arkdas edındım bunun gıbı serefsızinı görmEdim (: saka bı yAna ılkokuldan bu yana kadar benım her zaman yanımda olan ileridede olıur heralde o olmazsa ben onun yanında olurum sANırım En iyi arkadasıM..tANıdıgm eN çirKEf iNsan..Ama duygusaL bi insAn..12 yılLık beraberlIgın ardıNdan sanıRım beNDe onA beNZemeyE basLadım YIgıt diyiNce inSAnın aKLıne hEr zaMan tatLı bi güLümseME geLiyo beNde BölE bi ARkadasa Hatta arkdas kELımeSI cok basıt kalır..böLE bi dosta kardese sahip oldugum iÇin hem kenDımı sanslI hıssedıorum hemde bundan MutlUluk duyUyorum...yigitle gecırdıgım anıLarı zaMAnlArı yazMak cok ısterdıM ama bakIorumda bıZdn baskaSI anlamıcak bu Arada yiiit cok zEkı cok AkılLı cok yAkISIklI cok sempatık bı Insan ZekılIgı sayESınde bu haYytaa aç Kalmıcagını dUSUnuyortum ee soonra yıgıt benIM aLKol Arkadsım coK sagLaM içer eN soN bı ıCısını hatıRlıorM kumsaLda oKul sOnu gecesİydİ genE adaM ölE bi İçtiKi ordA oLAN 20 kiŞiyi mum Etti walLA basInda..bide iÇince tam pOLAt oluyo gelDe koRkma..geRçi o vücut calısmaya basladıgından sonra ben ondan hep korkuyom ama ygıt gıdere gıder ekıpındendır bu arada..bIckıN gıbı deLıkaNLıdır Kankıtom:)wallA yazıcak cok sEy war ama yıgıti yasAmanIz gereK sIZe ne kAdar anLAtsam haybıyedır..hee bu arada yıgıtle dolasıpta güLmemeK ımKansız..beN cok gulUYorum walla bunLArı yazarken duyguLandıum:( bakıorum da gerıye 12 senemı gecırdıgım en yakın arkjdasım ıcın sımdı bı yıllıga yazı yazıorum ılerıde benı unutmasın dıye umarım aramızda kopukluk olmaz ama lisenın bıtımı bızım ıkımız ııcn yeni baslangıc olucak..yıgıtle ortak ozellıgımızden bı tanesı ask bız ııkımızde bu ask konusunda hep cektık arkadas yaw:) bı huzur bulamadık.. umarım yıgıt bundan sonra aradıgın huzuru bulursun umarım hayatın hep ıstedıgın gıbı gecer bence olede oluıcak sana ınanıorum tuttugunu koparan bı adamsın..bu arada her zaman yanındayım kardesım..