Lise Yıllık
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Lise Yıllık

ARKaDaŞlaR SiTeYe LüTFeN İsİMleRiMiZLe ÜyE OLaLIm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Turkishden Sercana

YazarMesaj
God
Admin
God

Turkishden Sercana Empty
MesajKonu: Turkishden Sercana   Turkishden Sercana Icon_minitimePtsi Haz. 04, 2007 4:48 am

Bu adam ilkokuldan beri yakamı bırakmadı..Severim kendisini o beni ne kadar seviyo bilmiorum ama gayet iyi anlaşırız... Bazen cok gereksiz konusur ama beni yalnız bırakmaz birbirimizi korur kollarız hayat felsefemiz de '' Gidere Gider ! '' dir .Kendisi Galatasaraylıdır ben ise Fenerbahçeliyim o Ahmet Kaya dinler Ben duman dinlerim genelde zıtlıklar üzerine kurulu bir arkadaşlığımız olsa da anlaştıgımız noktalarda var alkole ikimizde hayır demeyiz ... Arabayla falan gezeriz , sanal alemde rakip tanımayız Wink Msn de cok pis ortam kurar saglamda ortalar yapar ...Kişisel özellikleri bakımından topluluga hitap edebilen bir kisidir herhangi bir organizasyon ya da baska bisey oldugunda onu yanıma alırım beraber super ekip oluruz.Futbol oynayamaz ama süper basketbol oynar. Okulda devrimci gencler olarak takılırız .Deniz Gezmiş 'in hayatını falan da okuduk ... Şimdi yazacagım şiirde sercan kardesime gelisn ;

Düşmesin bizimle yola
Evinde ağlayanlarının gözyaşlarını
Boynunda agır bir zincir gibi tasıyanlar...

Neyse işte böyle Kendine iyi bak konko , Unutma her zaman yanındayım ...

Yiğit Kır ( Turkish)

Turkishden Sercana
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» samet ten dostum sercana