Lise Yıllık
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Lise Yıllık

ARKaDaŞlaR SiTeYe LüTFeN İsİMleRiMiZLe ÜyE OLaLIm

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

YUNUS EMRE CANPOLAT

2 posters
YazarMesaj
Finrod
Admin
Finrod

YUNUS EMRE CANPOLAT Empty
MesajKonu: YUNUS EMRE CANPOLAT   YUNUS EMRE CANPOLAT Icon_minitimePaz Haz. 03, 2007 12:28 pm

YUNUS EMRE CANPOLAT hakKındakİ görÜşLEr..
Zahit
Admin
Zahit

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE CANPOLAT   YUNUS EMRE CANPOLAT Icon_minitimeÇarş. Haz. 06, 2007 5:02 am

Yunus hocamız bir tanecik hocamız ne diyelim .. unutmadık unutamayız o bizi biz olarak anlayan en ii hocamız.. Bu yaz da inşallah karasuda
https://lisekardeslik.yetkin-forum.com
Finrod
Admin
Finrod

MesajKonu: Geri: YUNUS EMRE CANPOLAT   YUNUS EMRE CANPOLAT Icon_minitimePerş. Haz. 07, 2007 11:55 am

sEnElercE okUL oKudum derSAne geZdım doLAstım yUnUs hoca gibİ krAl hoca göRmedim taNımadım..tEk kuSuru bEsıktasLı olmasıyDı..yUNus hocaNIN bEnım We arkadASlArımın goZundekI yerı BAmbAskadır..nE onun kAdar bIzı sewen nEde onuN kadar anLAyıSlı bır hocayLA karsIlarııRız..hocA dıyOruz ama HocA degıL yaa gereK bızE bı Abı gerEk kardEs olmUstuu oNu ömrüm boyuNCA unUtmucaM..EmınımKı aRKAdaslArımda unutamıcaK..gorUSmeYELı uZUn zamAN olDu bıZı hatırLArmı bıLınmeZ ama HerseyIn ıyıSın herSeyın eN guzElınE laik yücE bi iNsan..iyiKi onU tanıMıSız...YUNUs hoca kadAr iyiSi kArasuYa bidaha gElmez..sEvgiLer saYgılAr..uMArım bı sEkıldE yEnıden kArsıLasıRızda bU sefer Sıze karsI oLan hisLErimİZi yüzÜnüzE karsı söLEriZ..hErSey ıcIN coK saolUN hakkkıNızı hELAl edın Hocam...

YUNUS EMRE CANPOLAT
1 sayfadaki 1 sayfası