lise 2 ye kadar çoğumuz aynı sınıftaydı ama ynede birbirimizi çok çok iyi tanımıyoduk..sonra alanı sayısal seçtik..burdayız...lise 2 de sınıfça çok çektik..Ben başta habib hoca olmak üzere şimdi sövmek istemiyorum ama işte çok byük o.ç yaptı..ama ibne öğretiyodu da ...öyle deli dolu lise 2 aktı geçti...Lise 3 e geçince Nedim hoca geldi....ey gidi günler bi zamnlar müdürdü..Dersler sapıtmaya başladı...Birasta hocanın iyiliğinden faydalanaraktan yapmadığımız ibnelik kalmadı....Yazılıyı videoyamı çekersin...derste halaymı çekersin yoksa başka bişemi çekersin:)bilemem....Öyle işte...Sınıf iki gruptan oluşmakta...Bi murat kuyumcu(Damat),Oğuz,Hayri....bide biz...Yani onlar sınıfta pek konuşmaz...Ama hocalar yazılılarda bize bakarken ibneler kopyanın a.q lardı.......Her ders zili çaldığında çıktım taşın üstüne...Açtım bcaklarımı...Altımdan geçen Nihal...Sonra her rehberlik dersinde o.ç LAz anket yaptırdı..(Anketler daha okunuyo...)...Herşey disiplin suçu......Yazılılarını anlatmıcam zaten Malum:)...Deli dolu bitti okul ...